Water Jet

Siječenje vodenim mlazom - waterjet - je proces siječenja materijala sa mlazom vode pod visokim pritiskom od 4137bar. Voda se, posredstvom pumpi ekstremno viskogog pritiska potiskuje kroz mlaznicu malog prečnika gdje se prije samog izlaza, dodaje abraziv određene granbulacije koji potpomaže i ubrzava proces.

Jednostavnije, to je princip vodene erozije koji možemo sresti u prirodi, samo koncentrovan i ubrzan nekoliko hiljada puta. Samo kretanje mlaznice regulisano je kompjuterski.

Sve navedeno upućuje na zaključak da sve što se može nacrtati na kompjuteru, može biti isječeno do zadatih dimenzija, dužine četiri i širine dva metra. Čistom vodom, bez dodatka abraziva, sa lakoćom se mogu sjeći određene vrste laminiranih i pjenastih materijala, neke vrste gume, drvo i slično, dok je sa dodatkom abraziva u mlaz moguće sjeći skoro sve ostale materijale.

Ne postoje ograničenja u obliku, a debljina materijala može biti do 150mm. Struktura materijala se ne mijenja, jer se tokom procesa siječenja ne postižu velike temperature, naime cijeli proces je hladan.

Usluge se vrše na osnovu zahtjeva kupaca uz dostavu dokumentacije - crteža, lično, putem email-a ili faksa. Takođe je moguća izrada crteža i kod nas ukoliko niste u mogućnosti da ga donesete.

Kupac usluge isporučuje vlastiti materijal, ili naručuje materijal kod nas.

Date

07 August 2015

Categories

Usluge

Dobrodošli

Dobrodošli na Web prezentaciju kompanije 7. Avgust doo.Na ovaj način želimo da približimo naše poslovanje svim starim i novim klijentima

Želimo Vam dugoročnu zadovoljstvo i saradnju sa našim predanim timom zaposlenih

Kontaktirajte nas

Nikšićka bb

81000 Podgorica

Tel:+382 20 311 150

Fax:+382 20 311 160

Mareza:+382 20 685 980

Email: office@7avgust.me