Povjerenje

Pridružite se velikom broju zadovoljnih klijenata

Iskustvo

Rad na najvećim i najzahtijevnijim projektima u Crnoj Gori

Znanje

Vašu ideju pretvaramo u gotovi projekat

O nama

Posredovanje u prodaji raznovrsnih proizvoda. Maloprodaja i veleprodaja čeličnih limova raznih dimenzija i debljina, čeličnih cijevi, kutija i kvadratnog čelika, pocinčanih i plastificiranih limova, oluka, gipsanih ploča i pratećeg materijala. Proizvodne usluge: izrada i montaža oluka, kovanih ograda, bravarskih i čeličnih konstrukcija, ventilacionih kanala, izrada komodnog namještaja i dekorativnih elemenata

01

Proizvodi crne metalurgije, limovi i limarski radovi

02
Sendvič paneli, gips program, PVC i ALU bravarija
03
Uslužno rezanje waterjet-om i plazmom. Usluge pjeskarenja
Ko smo mi?

7.avgust d.o.o. je društvo sa ograničenom odgovornošću za proizvodnju i promet roba i usluga, export-import. Osnovano je 18.05.1992 godine. Glavna djelatnost do 2012 godine je bila metalna industrija, od kada vršimo i usluge rezanja na plazmi CNC i Water Jet-u sa jednom reznom glavom. U julu 2015 godine smo proširili ponudu sa još jednim savremenijim Water Jet-om, koji radi na principu rezanja sa dvije rezne glave. Svake godine ulažemo u novu tehnologiju zbog konstantnog unapređenja proizvodnje.

U objektima na Nikšićkom put bb, Gornja Gorica se nalazi pogon za savijanje lima, bravarski pogon, pogon za PVC i Al, crna matalurgija, uprava i prodajni objekat. Površina skladišta je 1200m2, poslovnog prostora 84m2 i prodajnog objekta 15m2. Godine 2008 počinje sa radom još jedan objekat na Nikšićkom putu, Mareza. U ovom objektu su mašine za proizvodnju i obradu limova, profila, Water Jet, CNC plazma,upravni dio i prodajni objekat. Proizvodna hala je veličine 1300m2, prodajni objekat 144m2, a ove godine smo bogatiji za još jednu halu od 432m2.

Naša misija

Značajnu pokretačku snagu kompanije, predstavljaju njeni zaposleni. Koristi se savremeni efikasan pristup upravljanju ljudskim resursima u oblastima mobilizacije i angažovanja radne snage, osmišljavanja radnih mjesta, stalnog ulaganja u obuku i usavršavanje zaposlenih. U kompaniji je zaposleno 84 radnika.

Narednih godina kompanija će sve svoje resurse usmjeravati ka konstantnom kvalitativnom i kvantitativnom unpređenju svojih proizvodnih i poslovnih procesa. Stalnim poboljšanjem zadovoljstva kupaca, ulaganjem u kadrove, pogone i opremu, kompanija će unaprijediti svoju poziciju na tržištu regiona.

S obzirom na djelatnost i veliki broj mašina za proizvodnju koje su svakodnevno u funkciji, veliku pažnju posvećujemo bezbjednosti i zaštiti na radu. Naši zaposleni su obavezni da nose zaštitna odijela i opremu, a prolaze i kroz sistem obučavanja za bezbjedan i zdrav rad. Redovno se rade provjere sistema zaštite na radu, mikroklime, osvetljenja, eventualnog prisustva fizičkih štetnosti.

Naša vizija

Pored redovne i adekvatne finansijske nadoknade za rad, u kompaniji postoji razvijen sistem stimulacija i nagrađivanja zalaganja. Velika pažnja se posvećuje stvaranju mogućnosti napredovanja na osnovu kvaliteta i zalaganja zaposlenog. Kompanija podstiče zaposlene na dodatno obrazovanje i usavršavanje, kako bi šireći svoja znanja doprinijeli unapređenju svojih sposobnosti i cjelokupnim rezultatima. U svakom trenutku zaposleni može da ostvari sva svoja prava, a moralne i ljudske norme igraju značajnu ulogu u međuljudskim odnosima i atmosferi koja se na ovaj način stvara.

Bržoj i lakšoj komunikaciji u toku obavljanja radnih zadataka doprinosi umreženost svih računara u kompaniji, kao i interna mreža mobilnih telefona, u koju je uključeno 60% od ukupnog broja zaposlenih

Zašto izabrati nas?

Kompanija 7.Avgust je izgradila povjerenje crnogorskih investitora dugogdišnjim uspješnim izvođenjem najzahtjevnijih radova. Naš tim zapošljenih posjeduje potreban set vještina da izađe u susret najizazovnijim projektima koji se pred njima postave
0
Urađenih projekata
0
Zadovoljnih klijenata
0
Godina iskustva

Naši klijenti

China road and bridge corporation
Porto Montenegro
MInistarstvo prosvjete Crne Gore
Rocky&Pistolato
Adriatic Properties
N.V.Besix
Bast
Bombeton
Budvanska rivijera
Cijevna komerc
Čikom
Falcom
MIL POP
OKOV
Plam Inženjering
ETG GRUPA
Ambasada SAD
ING-INVEST
Trudbenik
Wirmetaloprerada
FAB LIVE
STRABAG
Atlas grupa
BOLEX
HIŠMONT
RECREATOURS
SLAVIJA
TEHNO PLUS
ZETA FILM
Agencija za elektrnske medije
Anni Engineering
Bellevue hotels
Direkcija za saobraćaj
Educo Centar
KATUNJANIN
MONT VET
PEKARA DIMI
REFRESH SERVICES
SIRARA VULAŠ
VOLI
EMINENT
FG PROMET
GOLBI
NEMESIS DOO
SAMMS
VIRAGE
WASH & DRY DOO
NOVI VOLVOX
BALDO COMPANY DOO

Dobrodošli

Dobrodošli na Web prezentaciju kompanije 7. Avgust doo.Na ovaj način želimo da približimo naše poslovanje svim starim i novim klijentima

Želimo Vam dugoročnu zadovoljstvo i saradnju sa našim predanim timom zaposlenih

Kontaktirajte nas

Nikšićka bb

81000 Podgorica

Tel:+382 20 311 150

Fax:+382 20 311 160

Mareza:+382 20 685 980

Email: office@7avgust.me